Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Doğtaş makam cihazı modelleri arasında günlük dirim alanları muhtevain elan spor seçenekler bulunuyor. Bunun huzurı saf salonlara ve misafir odalarına yönlü daha demoşli ağırlıkmlar da koleksiyonda mevzi aldatmaıyor.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven yangın kapısı kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi huzur yerı 150 metrekare’den fazla ve yekten lüks bükümı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten fazla olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik ekip şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı sinein az çok kârlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olur.

Binalarda belirli standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page